SKUPINA PROFICIO ::: KONTAKT ::: REFERENCE

PRAVNO OBVESTILO PROFICIO PS d.o.o.

Uvod

Podjetje Proficio PS d.o.o. omogoča brezplačen dostop do strani www.proficio.si, z namenom informiranja o ponudbi podjetja. Vse vsebine so informativnega značaja in so neobvezujoče. Čeprav se v podjetju Proficio PS d.o.o. trudimo, da bi na spletnem mestu objavljali informacije brez napak, pa v vsebinah ni mogoče popolnoma izključiti pojava napak, zato ne jamčimo za točnost informacij. Podjetje Proficio PS d.o.o. zato tudi izključuje vsako odgovornost za škodo, ki nastane neposredno ali posredno iz uporabe spletnih strani.

Avtorske pravice za spletne strani

Vsebina na spletni strani www.proficio.si so avtorsko zaščitene, zato je prepovedana kakršnokoli razmnoževanje, širjenje, spreminjanje, shranjevanje, distribucija ali zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov brez predhodne vednosti in pisnega dovoljenja. Vse znamke, logotipi in slike so zaščitene in so last njihovih lastnikov oziroma družb.
Omejitev odgovornosti

Podjetje Proficio PS d.o.o. ne odgovarja:

  • za posledice nedosegljivosti spletne strani;
  • za napake ali prekinitve v delovanju spletne strani,
  • ni odgovorna za nepravilno delovanje spletne strani, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika,
  • ne more zagotavljati delovanja spletne strani v primeru izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje spletne strani.

Varnost in zaščita podatkov

Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.

Uporabnikom je prepovedano (velja brez omejitve):

  • uporaba napačnega imena, elektronske pošte ali kakršnihkoli drugih osebnih podatkov, ki niso v lasti uporabnika,
  • poskus vdreti v sistem, raziskovati ali testirati ranljivost sistema ali omrežja ali prekršiti varnostno politiko ali pravila prijave brez pravega dovoljenja,
  • poskus, zlorabiti katerokoli storitev spletne strani Proficio PS d.o.o., vključno s preobremenitvijo, »pošiljanjem sporočil«, »bombardiranjem s pošto« ali »zrušitvijo«,
  • pošiljanje nezaželene elektronske pošte, vključno s promocijo in/ali oglaševanjem proizvodov ali storitev.

Uporabniki se strinjajo, da bodo stran in vsebino spletnih strani www.proficio.si uporabljali samo v zakonite namene. Uporabniki te strani ne smejo uporabljati na način, ki krši avtorske pravice, patent, blagovno znamko, trgovinsko skrivnost ali druge pravice intelektualne lastnine ali krši zasebnost ali javnost drugih osebnih pravic.

Internet in povezave

Proficio PS d.o.o. ne prevzema odgovornosti za varnost te strani ali za vaše komuniciranje s to stranjo na internetu. Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

Prepovedana uporaba

Strogo je prepovedano uporabljati ali kontaktirati to stran z namenom ovirati ali poškodovati njeno vsebino ali varnostne ukrepe ali nadlegovati in omalovaževati podjetje Proficio PS d.o.o., njegove izdelke, storitve ali osebje. Prepovedano je usmerjanje nezaželene elektronske pošte (spam) na stran ali prek strani www.proficio.si

Obrazložitev garancije

Ta stran se ponuja takšna kot je, brez kakršne koli garancije. Proficio PS d.o.o. zavrača kakršno koli implicirano garancijo prodaje in sposobnost za določen namen, prav tako kot naslov ali nekršitev. Proficio PS d.o.o. ni odgovoren za pravočasnost, točnost, nedosegljivost ali prekinitev uporabnosti, za viruse ali druge napake na strani ali njene vsebine. Proficio PS d.o.o. je odgovoren samo za škodo uporabnikom ali njihovim računalniškim sistemom ali sicer, v primeru očitne malomarnosti ali namerne kršitve.

Sprejemanje

Z uporabo te strani uporabnik priznava pogoje in je predmet teh pogojev, ki urejajo celotno uporabo in vse posledice.

Pregled

Proficio PS d.o.o. si pridržuje pravico, da vsebino spletne strani in pogoje uporabe posodobi kadarkoli, ne da bi o tem prej obvestil naročnike in uporabnike. Pogoji začnejo veljati na dan, ko so spremembe objavljene na strani. Pogoji uporabe so vedno na voljo na tej spletni strani. Z uporabo storitev vsak uporabnik avtomatsko sprejme te pogoje. Če se z njimi ne strinja storitev ne sme uporabljati.

 

Pravilnik o reševanju pritožb

prevzamete tukaj

 

Prijeten ogled vam želimo!

 

 

>> NAZAJ NA VRH <<