SKUPINA PROFICIO ::: KONTAKT ::: REFERENCE
Odnos do strankSoustvarjalci
 
Delamo za družine, sosede, prebivalce različnih skupnosti. Pri delovanju nas ne žene prodajni učinek, temveč najboljši nasvet, ki vam ga lahko ponudimo, da se odločite za pravo storitev. Svetujemo vam in ponudimo možnost, da sprejmete najboljšo zavarovalno storitev zase.                                                                                            Daniel Bašić, član uprave za razvoj in prodajo

Vaše želje, to, za čemer stremite, ter potrebe, ki vam jih narekuje življenje, prevzemamo kot našo skrb.

Za nas so predivo, ki ga vtkemo na najbolje prilagojene rešitve konkretnih vprašanj.

VAŠA VPRAŠANJA IMAJO PRI NAS ŽE ODGOVORE

PROFICIO PS standard odličnosti nam narekuje, da prepoznamo potrebe in zanje poiščemo rešitve, še preden se jih sami zaveste. Šele rešitev po meri, ki jo prepoznate kot vrednost, pomeni, da smo ustvarili pravo rešitev. Tako vas pričakamo že pripravljeni z odgovori in unikatnimi rešitvami za vas.

UTRIP POTREB MERIMO S CENTROM ODLIČNOSTI

Biti najboljši v zadovoljevanju potreb nam uspeva s pomočjo PROFICIO PS kompetenčnega centra odličnosti. V letu 2013 smo ga zagnali z ambicijo, da z njegovo pomočjo potrebe vidimo skozi vaše oči in občutke; da zaznavamo utrip, ki ga živite, da čutimo, kje vas lahko podpremo,  kako lahko zavarovanje ponudi vrednost in varnost.  Zanima nas življenje in  kako ga naše rešitve izboljšujejo.

Odnos s strankami v PROFICIO PS razumemo kot zavezo partnerstva.  Naša zaveza je, da za vas ustvarjamo vrednost.