SKUPINA PROFICIO ::: KONTAKT ::: REFERENCE

Gradimo visoko motiviranost.


 

V PROFICIU PS smo prepoznani po visoko kakovostnih in razgibanih izobraževanjih, ki potekajo mesečno v obliki vikend seminarjev v Rimskih termah. Interni trenerji izvajajo seminarje za tri skupine:

  • Osnovni seminar je namenjen vsem, ki bi radi zastopniki šele postali. Na uvajalnem seminarju se tako spoznajo z načini dela, z našimi produkti, s kariernim sistemom ter možnostmi napredovanja.
  • Vzporedni seminar že aktivnim zastopnikom omogoča nadgrajevanje znanj s področja prodaje in motivacije.
  • Izredni seminar pa poteka v obliki intenzivnejšega treninga za posebej izbrano skupino zastopnikov s posebnim ciljem na področju prodaje.

Z izobraževanji gradimo visoko motiviranost, zastopnikom pa tako omogočamo dostop do najnovejših prodajnih znanj, idej in pristopov, osebni razvoj, boljše poznavanje produktov, izmenjavo izkušenj, povratne informacije skozi trening veščin, posledično pa dvig zaupanja v lastne sposobnosti ter uspeh.

Tudi trenerje, ki prihajajo iz vrst najbolj uspešnih zastopnikov in podajajo znanja iz lastne prakse, v trenerskih veščinah redno strokovno izpopolnjujemo. Izobraževanja načrtujemo tako, da skrbno izberemo vsebine  glede na potrebe zastopnikov, skladno s tem pa se na sam prenos znanja pripravijo tudi trenerji.

Velik poudarek dajemo izkustvenemu učenju in treningu veščin. Napredek naših zastopnikov spremljamo nenehno in jim nudimo stalno podporo pri nadgrajevanju znanja in prenosu le-tega v prakso.

Če se v našem načinu dela prepoznate, se nam čim prej oglasite na

kariera@kadrovska-asistenca.si!

Za neposredne prijave na osnovni seminar v Rimskih termah pa lahko

pokličite na (02) 22 83 515.